Menu

Contact

06-30273012
info@schoonheidssalonastria.nl

2923GK Krimpen aan den IJssel
Weegbree 73a

BTW nr: 1792.304.02.B01
Kamer van Koophandel: 29041290

Zoete Zaligheid

Bij deze heerlijke behandeling maak ik gebruik van o.a.

Mandarijn
Mandarijn etherische olie wordt geperst uit het buitenste gedeelte van de schil van de rijpe mandarijn, is geel tot oranjegeel van kleur, bevat veel vitaminen en heeft een zoete, krachtige en frisse zoete geur. De vruchten zijn afkomstig van de Mandarijnboom die oorspronkelijk uit China stamt.

Vruchten van de Mandarijnboom waren een traditioneel geschenk voor de Chinese Mandarijnen, hier vindt de naam van de vrucht dan ook zijn oorsprong.

Veel kinderen vind de geur van mandarijn etherische olie erg lekker en daarom kan je de olie ook goed gebruiken in verzorgende producten voor kinderen. Het is de ideale olie voor aanstaande moeders, baby`s en kleine kinderen. Ook werkt de olie ontspannend bij kinderen die erg druk en nerveus zijn. Een paar druppeltjes in een schaaltje water onder het bedje zorgt voor een rustige nacht.

Daarnaast werkt Mandarijn olie algemeen kalmerend op de spijsvertering en is zuiverend voor de huid.  En is de olie zeer effectief bij nerveuze hoest en stress. 

Mandarijn olie wordt in de aromatherapie gebruikt bij: stress, angst, verdriet, depressiviteit, maagpijn, nerveuze hoest, slecht en onrustig slapen, slecht eten, nervositeit bij kinderen, vermoeide huid, rimpels, bedplassen en cellulite.  Stimuleert lymfestelsel en spijsvertering bij oudere mensen.

Psychisch: De delicate geur geeft een geluksgevoel en helpt om de zonnige kant van het leven te zien.