Menu

Contact

06-30273012
info@schoonheidssalonastria.nl

2923GK Krimpen aan den IJssel
Weegbree 73a

BTW nr: 1792.304.02.B01
Kamer van Koophandel: 29041290

Luxe sprankelende champagne behandeling

De champagne druiven verwerkt in dit masker, hebben een effectieve antioxidante werking en ontwikkelen in dit foresismasker fijne koolzuurbelletjes die de poriën verfijnen. 

Tevens bevatten zij verschillende mineralen en een hoog gehalte aan Vitamine E. De vochtbalans en de elasticiteit van de huid worden daardoor behouden. 

Het aroma en de lichte tinteling maken het masker tot een luxe sensatie die uw behandeling een feestelijke meerwaarde geeft.. 

Dit masker is geschikt voor alle huidsoorten, wordt in het bijzonder aanbevolen voor de droge, gevoelige huid, psoriasis, exceem en couperose.

Brut rosé Champagne masker

Onder haar roze kleed met glinsterend zilver, verbergt dit masker vele fijne en zachte bubbeltjes die uw huid uiterst voorzichtig omkleden.

Een luxe sensatie tekent zich al aan de oppervlakte van de huid: gesuikerde aroma's van champagne brengen u in vervoering, uw huidtint sprankelt en straalt!

Champagne gerelateerde cosmetica wordt vooral gebruikt voor de vette en gemengde huidsoorten en bij acné, maar werkt ook goed voor de droge, gevoelige huid, psoriasis, eczeem en couperose.

De druiven gebruikt in dit masker, hebben een antioxidante werking en versterken bovendien de haarvaatjes. Ze bevatten verschillende mineralen en een hoog gehalte aan vitamine E.

• De huidvochtigheid en huidelasticiteit worden daardoor op peil gehouden

• De druivenextracten hebben daarnaast ook een toniserend effect

• De bubbels in de champagne,oftewel koolzuur, verfijnen de poriën en stimuleren de bloedsomloop