Menu

Contact

06-30273012
info@schoonheidssalonastria.nl

2923GK Krimpen aan den IJssel
Weegbree 73a

BTW nr: 1792.304.02.B01
Kamer van Koophandel: 29041290

Botox in een potje

EyeBoost gel
Oogcontour gel voor een directe vermindering van expressielijntjes, donkere kringen en vochtwallen. Uitstekende basis voor make-up. Bevat geen parfum.
Werking Pascaud Eyeboost Gel
Deze contourgel is bijzonder werkzaam en geeft een direct effect. Door de grote hoeveelheid krachtige peptiden worden lijntjes direct zichtbaar gladder. De oogkringspier wordt meer ontspannen waardoor een natuurlijk botox-effect ontstaat. Deze oogcontourgel is geschikt voor alle huidtypen.
Wat zit er in de Pascaud Eyeboost Gel
Argireline: krachtige peptide voor een natuurlijk botox-alternatief, vermindert prikkeloverdracht naar de spierMatrixyl 3000: activeert en is boodschapper van huidreparatie.Registril: helpt het natuurlijke huidvezelnetwerk op te bouwen.Paardenkastanje extract: sterk vocht afdrijvend, vermindering van vochtwallen evenals donkere kringen. Vernauwt en versterkt de bloedvaten.Hoe gebruikt u de Pascaud Eyeboost Gel
Nadat u de huid heeft gereinigd met de Pascaud Cleanser brengt u een kleine hoeveelheid aan rondom de ogen en laat deze goed intrekken. Wij adviseren dit overdag / 's ochtends te doen.
Korte samenvatting:
Direct anti-rimpel effectVermindert donkere kringenGaat zwellingen tegenSterk vocht afdrijvendVersterkt de bloedvaten30% vermindering van rimpeldiepte in 30 dagen39% toename van elasticiteit