Menu

Contact

06-30273012
info@schoonheidssalonastria.nl

2923GK Krimpen aan den IJssel
Weegbree 73a

BTW nr: 1792.304.02.B01
Kamer van Koophandel: 29041290

BeautyFace rode wijn masker

De huid heeft behoefte aan sterke hydratatie, voedingsstoffen en bescherming tegen te snelle veroudering. Druiven en druivenpitextracten staan vanwege de flavonoïden wereldwijd bekend om hun anti-oxidatieve werking=anti veroudering.  Rode wijnextract verbetert de bloedsomloop en stofwisseling, versterkt celmembranen en beschermt tegen onzuiverheden . ook  ideaal voor een rokershuid! De aanmaak van  elastine en collageenvezels wordt gestimuleerd wat een huidverstevigend effect geeft. Hyaluronzuur met zijn bekende vochtbindende capaciteiten hydrateert de huid. Een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag na iedere toepassing.  
Goed om te weten: BeautyFace is een kant en klaar professioneel gezichtsmasker gebaseerd op natuurlijk marine collageen. De innovatieve techniek bestaat uit de structuur van het Hydrogel masker in combinatie met microdeeltjes collageen die tezamen gedrenkt zijn in een serum vol actieve bestanddelen. Het masker zorgt voor intense absorptie in de diepere huidlagen en heeft een sterker effect dan de standaard maskers.
Hydrogel masker heeft een filterwerking die in combinatie met de lichaamswarmte langzaam de actieve ingrediënten vrij geeft in de huid en verdamping voorkomt. Het masker heeft een effectieve herstellende werking, optimale vochtherstellende en anti-aging werking. De resultaten zijn direct zichtbaar vanaf de eerste toepassing. Kan ook in kuurverband worden toegepast.