Menu

Speciaal voor mannen

Speciaal voor de moderne man:

De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of men nu nat of droog scheert. Het verblijf in ruimten met airconditioning, zoals auto en kantoor, droogt de huid uit door de extreem lage luchtvochtigheidsgraad. Extra aandacht voor de huid is dan ook geen overbodige luxe, waarbij het van groot belang is dat daarbij producten gebruikt worden die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld.

De man vindt ook steeds meer zijn weg naar de schoonheidssalon en is zelfs de snelst groeiende doelgroep binnen de schoonheidsbranche. De professionele merken die in de schoonheidssalons gebruikt worden beschikken zelfs over speciale producten voor de verzorging van de mannenhuid.

Producten voor de moderne man: JONATHAN:

100 ml after shave tonic         € 26,20

 50 ml after shave gel € 20,10

200 ml bad en shower gel € 15,90

 50 ml daily care         € 24,00

100 ml eau de toilette € 40,80

GEZICHTSBEHANDELINGEN:

Micro Zone Treatment:
Een korte behandeling gericht op een bepaalde zone met een snel resultaat. Bijvoorbeeld bij behandelingen van verstoppingen, ontstekingen, ingegroeide baard haren, of dehydratatie. 
Duur: 15 minuten. Prijs: € 22,00

Mini Facial Treatment:
Een effectieve facial die met passende reiniging en voeding uw huid precies geeft wat het nodig heeft. Ideaal voor als u weinig tijd heeft, of om te combineren met de aanvullende behandelingen.
Bestaat uit: reiniging, peeling en aangepast masker.
Duur: 30 minuten. Prijs: € 45,00

Sport Facial Treatment:
Een ontspannende rugmassage gevolgd door een effectieve facial. Omvat een diepte reiniging, drukpunt massage, reguliere massage en masker.
Duur: 60 minuten. Prijs: 56,00

Speciale Reinigingsbehandeling:
Een ultieme behandeling in de strijd tegen acne. Omvat een oppervlakkige reiniging, eventueel vapozone en diepte reiniging en is gericht op het reinigen en  kalmeren van de huid. Omvat een diepte reiniging, drukpunt massage, reguliere massage en masker.
Duur: 60 minuten. Prijs: 56,00

Calming Down Treatment:
Een behandeling voor de rode, gevoelige of geïrriteerde huid.
Een rustgevende diepte reiniging verlost u van onzuiverheden, gevolgd door kalmerende elementen die de huid direct verzachten en verzorgen. Omvat een diepte reiniging, drukpunt massage, reguliere massage en masker.
Duur: 60 minuten. Prijs: 56,00

Exclusief Men Carat Treatment:
Een revitaliserende' power boost' behandeling. Speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen, gladder te maken, te voeden en te regenereren. Omvat een diepte reiniging, ampul retinol, enzymen en fruitzuren, vitamine C massage en als afsluiting kaviaar crème. 
Duur: 60 minuten. Prijs: 67,00

 

AANVULLENDE BEHANDELINGEN:

-wenkbrauwen modeleren   € 9,75

-wenkbrauwen verven         € 8,75

-wimpers permanenten     €21,00

-enzymatische peeling       €14,50

Deze behandelingen kunnen tijdens de hiervoor genoemde behandelingen worden uitgevoerd als aanvulling.