Menu

Wenkbrauwextensions in Krimpen aan den IJssel

Volle en mooi gevormde wenkbrauwen:

Wenkbrauwextensions werken hetzelfde als wimperextensions: individuele synthetische haartjes worden één-voor-één bevestigd aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op de huid. Het plaatsen van de haartjes zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de juiste vorm krijgen en voller worden. Littekentjes in de wenkbrauw kunnen zo worden gecamoufleerd. Met de wenkbrauwextensions kunt u heel  subtiel uw wenkbrauwen net dat beetje méér accent geven of juist kiezen voor heel volle wenkbrauwen. De wenkbrauwextensions zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat voor iedere huidtint en haarkleur de gewenste look kan worden gecreëerd.

De verschillende kleuren wenkbrauwextensions:

·         Lichtbruin

·         Medium bruin

·         Donkerbruin

·         zwart

De wenkbrauwextensions zullen maximaal 2-3 weken blijven zitten, afhankelijk van je levensstijl, haar- en huidtype en overige factoren. We raden dan ook aan om de wenkbrauwen na uiterlijk 2 weken op te vullen voor een Perfect Brow look. U kunt er ook voor kiezen uw natuurlijke wenkbrauwen eerst te verven en/of modeleren vóórdat de extentions worden aangebracht. 

Prijslijst Wenkbrauwextensions:

·         Wenkbrauwextensions nieuwe set exclusief epileren € 60,00

·         Wenkbrauwextensions nieuwe set inclusief epileren € 65,00·      

·         Refill 2 weken € 25,- (maximaal 25 minuten)

·         Refill 3 weken € 35,- (maximaal 35 minuten)

* Refill is 1 keer mogelijk als u de behandeling kiest i.c.m. verven. Na een eerste keer refill wordt het i.c.m. verven weer een nieuwe set aangezien de extensions dan weer verwijderd moeten worden om eerst te kunnen verven.

Full Brow:

Voor mensen die  bijvoorbeeld geen wenkbrauwen meer hebben door chemobehandelingen is er de Full Brow Techniek. Hierbij wordt een complete wenkbrauw op de huid geplakt. Uiteraard wat kleur en model betreft passend bij de gezichtsvorm, de tint en het kapsel. Deze Full Brow blijft maximaal een week zitten. Echt een uitkomst voor mensen die er, ondanks de belastende behandelingen, er toch verzorgd willen uit zien. Heeft u belangstelling en wilt u er meer van weten? Maak een afspraak in de salon, zodat we samen kunnen kijken wat het beste bij u past. De wenkbrauwen gaan ongeveer 4 maanden mee en kosten 69,00. Het aanbrengen in de salon kost € 20,00

Richtlijn Houdbaarheid Wenkbrauwextensions:

•Helemaal geen wenkbrauwen dus alles op de huid geplakt, maximaal 1 week
•Heb je iets haartjes maar wil je ze verlengen en (combinatie op de huid en eigen haartjes) dan maximaal 1,5-2 weken
•Heb je redelijk wat haartjes van jezelf en wil je ze nog voller hebben en meer gevormd maximaal 2-3 weken.

Na-instructies wenkbrauwextensions one by one: 

• Wrijf niet in de wenkbrauwen

• Gebruik geen reinigingsproducten die olie bevatten. Dat kan er namelijk toe leiden dat de lijm verzwakt en/of loslaat

• Ga zorgvuldig om met uw wenkbrauwen en vermijdt bij het opbrengen van foundation de wenkbrauwhaartjes

• Gedurende 48 uur na de behandeling geen water op de wenkbrauwen. Ook geen stoom, sauna, regen, douche of zwembad. De lijm moet nog uitharden. Let  op met langdurig douchen. Ook al heeft u uw hoofd niet onder water, de stoom van de douche moet ook worden beperkt

• Dep uw wenkbrauwen droog. Niet wrijven

• Trek niet aan de haartjes

• Laat de extensions veilig verwijderen door een expert om schade aan uw eigen wenkbrauwhaartjes te voorkomen. Prijs € 10,00.