Menu

Lichaamsbehandelingen

Een afslankmassage ( of cellulitemassage of liposage of Sveltessa)
Vooraf starten met Detox. Ontslakkingskuur van 10 dagen in een flesje.
Je kunt kiezen uit 2 zones. De been-zone of de buik-zone.
De kuur bestaat uit 10 behandelingen van 30 minuten (buik) of 40 minuten (benen) minuten. 2 behandelingen per week. Zo kunt u in 5 weken 1 tot 2 kledingmaten slanker worden.  Na de massage wordt een verkoelende gel aangebracht die 10 minuten met folie wordt afgedekt. Dezelfde gel dient u aan te schaffen voor thuisgebruik en  brengt u dagelijks aan op de behandelde zone (s). Tijdens de kuur is het belangrijk 2 liter water per dag extra te drinken om  de afvalstoffen af te voeren en om hoofdpijn te voorkomen.
Wat zijn de kosten?
Eén behandeling voor de benen kost 35 euro per keer.
Een kuur kost, als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 315,00  ( dus 10 % korting)
Eén behandeling voor de buik kost 30 euro per keer.
Een kuur kost,  als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 270,00  ( dus 10 % korting)
Voor meer info, klik hier.

Zwangerschapsbehandeling/Jonge moedersbehandeling:
* Voetbad en voetinwrijving.
* Lichte massage van de benen.
* Inwrijving buik met zwangerschapsolie.
* Rugmassage op een warmwaterkussen.
* Gezichtsbehandeling Aroma
* Huidverzorgingsadvies.
 Duur: 6 kwartier. Prijs: €68,50. ( Er is een speciale geschenkbon!!)

Warmwaterbedmassage:
Tijdens deze massage ligt u op 2 warmwaterzakken die u heerlijk laten meedeinen en ontspannen tijdens de lichaamsmassage. Door de met watergevulde kruiken kan ik uw rug masseren terwijl u op uw rug ligt. Draaien hoeft dus niet en dat maakt deze geweldige massage ook heel geschikt voor zwangeren.  
Duur  50 minuten.  Prijs € 55,00

Shiatsu:
Voor betere lichaamsbalans en ontspanning. Letterlijk vertaald: Shi=Japans voor vinger, atsu=Japans voor druk. Bij deze massage wordt dan ook met de vingers druk uitgeoefend op bepaalde energiepunten (tsubo’s). In het westen is de massage vooral gericht op spieren en botten. De oosterse massage richt zich meer op de energiestromen in het lichaam. In het verre oosten gaat men er vanuit dat de energie die via de energiebanen (meridianen) door het lichaam voert, onbelemmerd moet kunnen stromen.  Die energiebanen zijn als een netwerk over het hele lichaam aanwezig en verbonden met alle organen. 
Blokkades: littekens, verkeerde eet- of leefgewoonten, en daar horen ook te lang werken en te veel stress bij, heftige emoties en ziekten zorgen voor blokkades in je lichaam, die op hun beurt ook weer lichamelijke en geestelijke klachten kunnen veroorzaken. Door een of meerdere energiepunten te stimuleren, kunnen blokkades worden opgeheven.

Guasha:
Een Chinese therapie. Het woord “Guasha”bestaat uit twee delen. “Gua” betekent “schrapen”en “sha”slaat op “ophopingen”. Opgehoopte afvalstoffen worden met de jadesteen uit het lichaam verwijderd. Guasha betekent dan ook “de ziekte eruit schrapen”.  De methode is oeroud en wordt nog steeds door inheemse volken toegepast, dit om de dokter buiten de deur te houden.Deze therapie is veelzijdig, eenvoudig en effectief.
Kort samengevat stimuleert Guasha het immuunsysteem, ontgift en ontzuurt, bevordert de bloedsomloop, reguleert functies en organen, neemt blokkaden en pijn weg, revitaliseert en regenereert, vermindert stress, vermoeidheid en burn-out, verbetert c.q. geneest indirect talloze (chronische) stoornissen en klachten, brengt emoties in balans, ontspant en bevordert helderheid van geest….alles in EEN simpele behandeling.

Hot Shell Massage:
Dit is een ontspannende massage die warmte gebruikt, net zoals de bekende hot stone massage. Bij deze massage, maak ik gebruik van echte schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren. De warmte komt van binnenuit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout water en etherische oliën. Wanneer ze worden geactiveerd ontstaat er een chemische reactie die voor warmte zorgt tot wel twee uur. In tegenstelling tot de hot stone massage blijft de schelp warmte produceren en koelt dus ook niet af.Door de vorm van de schelp kan ik verschillende massagetechnieken toepassen. Het is vooral een heerlijk ontspannende, rustgevende massage.
Duur: 30 minuten. Prijs 35,00
Duur: 60 minuten. Prijs 60,00 

Ceramic Wonder Massage:
Uit ervaring weten al veel mensen hoe weldadig een massage voelt. Zeker een lichaamsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Sinds kort is mijn behandelingsaanbod uitgebreid met een nieuwe massage: Ceramic Wonder Massage. Met een soort deegroller met nopjes rol ik over de huid.  Ze kunnen zowel warm als koud worden gebruikt. De verschillende temperaturen geven een ander therapeutisch effect. De ceramische samenstelling zorgt dat de rollers lang op de juiste temperatuur blijven.
Warm is de tool perfect om strakke spieren te verlichten en meer evenwicht te brengen in de energie van het lichaam. Zo creeer je een eerder lichtere massage. Gekoeld hebben de tools een zeer sterk ontspannend effect. Met de gekoelde tools kan je overbelaste of ontstoken spieren genezen. Door de koude kan je ook pijn verhelpen. Het lichaam is meer in harmonie waardoor je je als herboren voelt! Unieke Techniek.
Duur: 30 minuten. Prijs: € 35,00
Duur: 60 Minuten. Prijs: € 60,00

Aroma lichaamsmassage:
Bij deze heerlijke lichaamsbehandeling wordt er gemasseerd met een op uw huid aangepaste bassisolie, aangevuld met een geurende aromatische olie.
Nu deze massage verlaat u als herboren de salon.
Duur 55 minuten. Prijs 55,00

Zie prijslijst lichaamsbehandelingen.