Menu

Wat is een cosmetische voetbehandeling?

Naast de verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen kunt u zichzelf laten verwennen met een cosmetische voetbehandeling. Een ontspannende voetbehandeling is  een weldaad voor lichaam en geest: pure Wellness voor de voeten!

Waar bestaat deze behandeling uit?

Een Cosmetische voet behandeling bij Schoonheidssalon ASTRIA bestaat uit:

  • Een ontspannend voetenbad met heerlijk etherische oliën en zeezout.
  • Een voetenscrub  met verzorgende etherische olie en zeezout.
  • Een verzorgende voetenpakking, aangepast aan uw voorkeur.
  • Een uitgebreide ontspannende voetmassage.

Wie hebben er baat bij een behandeling?
Een Cosmetische voetbehandeling is geschikt voor iedereen. De behandeling werkt zeer ontspannend en geeft een intensieve verzorging. En onze onderdanen verdienen die extra aandacht.

Het Voetenbad geeft een heerlijke verzorging , het reinigt en geeft een diepe ontspanning.

Met de Aromatische Scrub worden de dode huidcellen van voeten  verwijderd en de doorbloeding op gang gebracht, zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen. Het is zeer effectief bij de droge en/of ruwe huid. Heerlijk zachte voeten.

Het  Voetmasker is gemaakt van mineraalrijke  groene klei-. Deze bevat van nature veel mineralen. Als natuurlijk geneesmiddel geniet klei een grote faam, het heeft behalve geneeskrachtige eigenschappen ook een tal van huidverzorgende eigenschappen. Op de huid heeft het een sterk absorberend vermogen op vuil, talg, dode huidcellen en bacteriën, tevens heeft het op het gehele organisme een ontgiftende werking. Het bevorderd de doorbloeding, het heft zwellingen op, ook oedeemklachten rond de enkels. Het werkt celregenererend, ontsteking remmend en genezend op wondjes en blessures.

Massage zorgt voor een heerlijk relaxed gevoel, de talg wordt over de huid verdeeld en de spieren ontspannen. Door de verbeterde doorbloeding worden de voedingsstoffen uit de olie beter door de huid opgenomen en de afvalstoffen afgevoerd. Door de klassieke massage te combineren met een snufje voetreflex wordt het lichaam in balans gebracht en verlaat u als herboren de salon.

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost slechts € 37,50
Als aanvulling lak ik de nagels voor € 5,00

(neem teenslippers mee zodat u uw lak niet beschadigen kan)