Menu

Afslankmassage of Lipossage of Sveltessa

Afslankmassage bij Schoonheidssalon ASTRIA
90 % van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van panniculose. Dit is een niet zo bekende naam voor de beter bekende sinaasappelhuid, ook wel cellulites genoemd. Letterlijk betekent dat "celontsteking". Bij deze huidaandoening met de bekende ontsierende putjes is echter geen sprake van een ontsteking.Het wordt vooral veroorzaakt door een toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Het vet wordt opgeslagen waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt belemmerd. De doorbloeding stagneert en het weefsel verhardt. Panniculose is geen ziekte, maar een biologische verandering van het (vrouwelijk) bindweefsel. De problemen die het veroorzaakt zijn puur esthetisch. 

Wat zijn de oorzaken?
-Overgewicht,
-Te veel eten
-Te weinig lichaamsbeweging 
-Het ouder worden
-Erfelijkheid 
-Hormonale veranderingen
-Roken.

Wat doet een afslankmassage?
Een afslankmassage ( of cellulitemassage of lipossage of Sveltessa) helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest in deze massage geen gewicht, maar wel de nodige centimeters in omvang. De huid wordt strakker en men voelt zich energieker door de afvoer van gifstoffen. Deze massage kan worden gezien als een goed alternatief voor de liposuctie, maar dan zonder de daarbij behorende risico's.

Hoe gaat het is zijn werk?
Eventueel vooraf starten met Detox. Ontslakkingskuur van 10 dagen in een flesje. Hierdoor verlies je de afvalstoffen uit het lichaam en bereid je je voor op de kuur behandelingen.Tijdens de eerste behandeling  wordt de omvang op verschillende plaatsen gemeten en vastgelegd. Bij de 5de en laatste behandeling wordt dat eveneens gedaan.Je kunt kiezen uit 2 zones. De been-zone of de buik-zone.De kuur bestaat uit 10 behandelingen van 30 minuten (buik) of 40 minuten (benen) minuten. 2 behandelingen per week. Zo kunt u in 5 weken 1 tot 2 kledingmaten slanker worden.
Na de massage wordt een verkoelende gel aangebracht die 10 minuten met folie wordt afgedekt. Dezelfde gel dient u aan te schaffen voor thuisgebruik en  brengt u dagelijks aan op de behandelde zone (s). Tijdens de kuur is het belangrijk 2 liter water per dag extra te drinken om  de afvalstoffen af te voeren en om hoofdpijn te voorkomen.

Wat zijn de kosten?
*Detox= kuur van 10 dagen € 36,80
*Eén behandeling voor de benen kost 35 euro per keer.
 Een kuur kost, als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 315,00  ( dus 10 % korting)
 Eén behandeling voor de buik kost 30 euro per keer.
 Een kuur kost,  als u vooraf het hele bedrag ineens betaalt, € 270,00  ( dus 10 % korting)
*Body Contour Gel  200 ml  € 8,00  

Om het resultaat vast te houden adviseer ik elke 6-8 weken weer 2 behandelingen in één week te doen.

Klik hier voor kuur benen.
Klik hier voor kuur buik