Menu

Contact

06-30273012
info@schoonheidssalonastria.nl

2923GK Krimpen aan den IJssel
Weegbree 73a

BTW nr: 1792.304.02.B01
Kamer van Koophandel: 29041290

Jubileum Actie Juli 2015: 25 % korting op Semi Permanente Mascara

Semi Permanente Mascara: 3 weken mooi, loopt gegarandeerd niet uit!Slapen, douchen, sauna-en, sporten hoeven nooit meer met een uitgelopen mascara-look of een bloot gezicht. Ook ideaal voor vakantie.Lash to Impress is een Semi Permanente Mascara (SPM) welke reeds in 35 landen wordt verkocht. Lash to Impress is een salon formule die alleen mag worden aangebracht door gecertificeerde salons. Daarbij kenmerkt Lash to Impress zich met name door gebruik van niet schadelijke ingrediënten en een formaldehyde vrije formule. Het product is EU gecertificeerd conform de Europese richtlijnen voor Cosmetica (REACH).
Hoe gaat dat in zijn werk:Kom met schone wimpers naar de salon. Harde lenzen dient u vóór de behandeling uit te doen. Daar kunt u kiezen voor prachtige wimpers zoals u dat wilt, natuurlijk of meer opvallend. De prijs van deze behandeling is € 29,95, onafhankelijk het aantal laagjes, inclusief de extra vezeltjes die de wimpers een nog extremere aanblik geven.Wilt u de wimpers vooraf nog krullen?  Dat kan ook!Gewoonlijk kost een wimperpermanent € 22,25.Gelijktijdig met de SPM, kost deze behandeling slechts € 15,00.
Na de behandeling:Na de behandeling adviseer ik 24 uur niet met de wimpers onder stromend water te staan en gedurende 6- 8 uur, niet in de ogen te wrijven. Op deze manier krijgt de vloeistof de gelegenheid goed te hechten. Gebruik van oog crèmes of andere crèmes op basis van olie wordt tijdens het dragen van SPM afgeraden. Olie kan ervoor zorgen dat de wimpers aan elkaar gaan kleven.